Over Tom van Woerkum

'For the love of pastry'

Jarenlange ervaring als patissier opgedaan bij o.a.:

* Manoir Inter Scaldis *

* Restaurant De Treeswijkhoeve * 

* Patisserie de Rouw *  

* Lunch-Lounge Het Gebaar *

* Hotel Pullman Eindhoven Cocagne *

* Vijf jaar lid van Nederlands Koksteam (als patissier samen met Jurgen Koens) en hiermee diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder 2x goud en overall winner      @ the Asia Culinary Cup Bangkok* 

* Diverse masterclasses gevolgd , van onder andere Guillaume Mabilleau (mof) en Johan Martin. 


Dit alles heeft me gebracht waar ik nu ben, en wil deze opgedane kennis en kunde graag met u te delen.

Dit door middel van workshops, demo’s, gastlessen, patisserie op maat en productontwikkeling.

Heeft u ideeën, vragen, wensen? Neemt u dan gerust contact met mij op om samen tot een passende oplossing te komen!



Klik op bovenstaande links voor artikelen en of bijdrage van mij.